Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJÄLVBIOGRAFIN FRÅN EN ANNAN PLANET PÅ FÖRLAGET " VARGLYAN "

Förläggaren : Ni har härmed lyckats med vågstycket skriva en självbiografisk bok utan något som helst allmänintresse.

Här finns inte en enda rad som kan få de skadeglada läsarna att attraheras.

Inte några övergrepp i barndomen,utan tvärtom har ni haft en kärleksfull lycklig barndom,utan missbrukande psykiskt instabila föräldrar,och ingen nöd,inga problem överhuvudtaget,bara sol och vackert väder jämt där alla är vän med alla och är lyckliga och snälla goda människor,och ingen mobbning i skolan heller.

Ni framstår här som ett unikum i persona och närmast fullkomlig,och i övrigt är denna självbiografi så överhopad av lycklighet och glädje att man nödgas tro ni levat på en annan planet.

Som helhet kan denna biografi bedömas som den mest narcissistiskt självgoda självcentrerade egocentriska vi någonsin läst och alltför påtagligt god och fullkomnad för att vara trovärdig.

Denna människa ni beskriver är en övermänniska och finns inte,däremot är det utom allt tvivel på att ni kan skriva och har både talang och ambition,så välkommen tillbaka när ni satt på er verklighetens glasögon,man kan ljuga om allt,men aldrig i självbiografier.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-28 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP