Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bära kniv offentligt är förbjudet i lag,men järnrör !?


DET BEHÖVS LITE KNYTNÄVAR OCH STÅLRÖR I POLITIKEN

De behövs lite Ekerothar i riksdag o regering,lite djävlar anamma.

Det behövs lite knytnävar å stålrör,för med velande och fjäskande fjollerier blir det bara trams och flams utan politiskt resultat.

Vi vet alla hur Löfven och alla de andra kovände med sin slogan öppna hjärtan och dörrar,när de börja dra lite för mycket.

Så kom igen! det tillhör människans nerärvda instinkter att försvara sig mot angrepp.

Nu visade det sig att hans värsta politiska motståndare var åklagare,domare och nämndeman,styrda av maffiabossen Löfven och då är man försvarslös.

Skulle de politiska partierna bytas ut mot Hells Angels, bandidos,cosa nostra,sionisterna,och frimurarorden mfl skulle enda skillnaden bli att allt kriminellt sker mycket öppnare,än innan och inget smussel å knussel då inte,utan pang på bara,å inte så mycket kackel utan de ger alla järnet,och bankar varandra gula å blåa,som svenska flaggan.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-28 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP