Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringen

ringen börjar på fingret
en av handens olika möjligheter
till att finna sina vägar
framtidens förverkligande
av barndomens drömmar

( utan drömmar tillhör du djurriket )

återupplevelsen är förståelsen
av naturens uppgång och fall

vedens förvandling till aska
måste strös ut
för att återigen börja blomstra
på nya planeter

som cirkulerande väntar
på sin pånyttfödelse
av evighetens kärlek
och trohet till livet




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-29 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson