Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha dig!

Jag kände mig trygg
och du var ju så snygg

Vi var lika som bär
när vi möttes där

Du sa du hade en flickvän
Men, än sen, än sen...?

Nu drömmer jag om dig
för jag vill bli din tjej...

Det kanske bara blir en dröm
men jag vill syna dig i varje söm!

Du var nästan det vackraste jag sett
Och du kändes så skön och rätt...

Men, livet är ju bara en dröm
Och drömmar är drömmar...

Bohemen





Bunden vers (Rim) av bohemen VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-30 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP