Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga norrman

En vacker norrman
med fast kropp
och svällande bicepsar

Jag kunde ju inte se mig mätt på honom!
Jaha, där är han
Jag känner en stark dragning
Men, kan inte göra så mycket åt det.

Vi möts på bryggan
i den friska morgonstunden

Han sitter där och ser ut över vattnet
Jag kommer förbi och kastar mig ner i sjön
Då får han ju se mig

När jag kommer upp igen
säger han: Bra jobbat!

Det var jag som gav honom tipset
att bada i sjön.

Jag tror han blev tacksam för detta härliga tips.

Ett så vackert minne jag har
från det där sundet i början av juni...

Den minnesbilden
kan jag ta fram
när helst jag vill.

Sköna norrman!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2017-06-30 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP