Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill jag ju inte tala illa om Jan, det var trots allt en tid sedan vi sågs sist. Men han har väl aldrig kunnat skilja mellan hö och havre? Jag menar, att skilja två äppelsorter från varandra kan ju var nog så knepigt. Men agnarna från vetet?


Något litet om röst




Jan skulle aldrig kunna lägga sin röst på 'framskrittspartiet'. Dels för att han inte ens haft sin vagga stående där, bosatt sig där, inte kan tänka sig att lägga sin röst på ett parti som vill se hans hästar falla in i skritt. Skall det vara något så får det vara trav, galopp eller Isländsk passgång. För så mycket har han tyckt sig förstå av resor, att sitt pass får han nog hålla framme, på sin identiska resa genom tullen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-13 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP