Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE VET ATT DU HAR ÄNDRAT DIG

DU VET
ATT DU
HAR
ÄNDRAT DIG
NÄR
DE SER
ATT DU
INTE GÖR
SOM VAD DE SÄGER

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-07-01 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj