Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det inte blir som man vill


Sockervadd

Lekande intill varandra
blir sånger om andra till sånger om mig.
Lömska blickar söker ögon
som vandrat bort
för länge sedan.
Leende som sockervadd
och tussar av lögner i en mun
som älskar och ber någon annan
om att få vara ägd
och slagen till trohet
i evighet och till toner av kärlek
i andras ögon.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-05-25 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla