Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken igen


7.

Vi är inte alltid säkra på
om vi längtar efter dagen
eller befrielsen
eller om det bara är en dröm
om allt guld
vi aldrig kommer att få.

Sluta aldrig sjunga.
Jag ber dig.
Du skriker genom dina ögon
men din röst värker
som sammets lenhet
mot min mage,
mot mina lår.
Befrielsen är mitt hjärtas dröm
och jag kommer aldrig
att sluta grunna på receptet
till frihet, framgång
och lycka.

Bränn dina broar
medan du har chansen.
Det finns ingen mening i
att spara på lågan
när du är så nära slutet.
Ditt vita hår
kommer inte att växa
länge till
men vi hör hur det närmar sig
våra ansikten
och vi ber
när vi klagar
och blir till Gud.

Jag ber om ursäkt.

Jag skulle aldrig ha ansökt
om kärleken som
hade varat för evigt,
slukat för evigt
och skrapat ut min livmoder
eller ljuset intill den
en gång för mycket.

Jag saknar längtan av trohet.
Jag saknar känslan av
att du är min.





Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-08-16 00:44



Bookmark and Share


    Xena
wow vilket härligt flyt och fint sammansvetsat också

WELL DONE GIRL!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla