Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luft


3.

Jag längtar till sömnen,
att få blunda och vakna
till något nytt
utan att vara kropp,
en chans att få bli någon annan.
Genom ett enda djupt andetag;
en känsla av luft.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-08-13 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! En igenkännande längtan;
vakna till något nytt,
utan att vara kropp

- precis!
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla