Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens nöjen


Märken

Likväl hörda illusioner
bakom en hinna av gömda tankar
rinner bilderna som brukade vara viktiga
för att förvandlas till aska
under någon annans eld.

Kritstreck på tyg
smeker ett ansikte
för trött för att andas på riktigt
och det är morgon
när vi försiktigt
sliter oss närmre varandra;
som vi gjort någon gång förut.

Rödögda märken
skvallrar om kvällar
och nätter inuti någons huvud.

Nu räcker ett ögonblick.
Lägg dina händer om min hals.





Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-05-25 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla