Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis vid detta skogsområde jagare gäng av ”horungarna” min son sedan dragit honom till Söraskolans gård och misshandlade honom.


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 40

http://www.expressen.se/nyheter/person-hittad-dod-misstankt-mord-1/
i Åkersberga vid Söraskolan hittat en livlös person liggande intill ett skogsområde.

Precis vid detta skogsområde jagare gäng av ”horungarna” min son sedan dragit honom till Söraskolans gård och misshandlade honom.
Söraskolans gård var då perfekta plats för barnövergrepp eftersom personalen var medbrottsligar till horungarnas” gäng.

Jag undrar vem i kommunen bestände i 2003 att ha avdelning för autistiska barn i Söraskolan – en av mest kriminaliserat område i Åkersberga?
Personalen i sonens avdelning berättade att gängmedlemmar ständig kom till autistiska barn och sökte kontakt.

När sonen började berätta om övergreppet och med hjälp av psykolog återställde sin minne fick jag veta om Söraskolans personals roll i detta övergrepp.
Särskild om pedagog pedofils roll.

Jag började ställa frågor till personalen.
”horungarnas” gäng livshotade mig antal gånger.
Jag träffade de nästan varje dag i centrala Åkersberga. De sålde knark helt öppet.
Jag polisanmälde.
Jag var sa glad när två civilklädda polisen plötslig kom hem till mig.
Det var två överviktiga äldre poliser.
De var förvånade över min glädje.
De kom inte för att hjälpa mig. de struntade att jag var livshotat, de struntade att ”horungarnas” gäng säljer knark helt öppet på gatorna i Åkersberga.
Detta två polis – svin bröt hem till mig utan sanktion med enda mål - att med hot tvinga mig sluta driva sonens ärende.
Pedofil och barnvåldtäkt medhjälpare få inte vara störd.
Tydligen hennes mäktiga barnporr konsumenter har bra kontakter med polis.






Prosa av izabella wallin VIP
Läst 787 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-02 17:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-12-03

  Bjarne Nordbö
Du är stark i ditt uttryck. Du är behövd. Tack för att du delar.

2017-11-25

    ej medlem längre
Usch så arg man blir! Och detta ska tillåtas pågå i Sverige som är en sån fin demokrati! NEJ, vi har blivit ett föregångsland av kriminalitet och övergrepp av värsta sort!
Tack för att du skriver om det!
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP