Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självskadebeteende


Bitar av skinn som ligger på mitt golv

Märken på min hud
vittnar om någon annan;
någon som ligger längre in
och skrapar på min yta
från andra sidan.

Likt gropar i mitt huvud
de gräver sig fram
fortare än någonsin förr;
karvar sig ut
och skrattar åt blodet
som blivit mörkare med åren.

Ingen vrede
kan skatta sig högre
än miljoner små skorpor
eller läkande ärr
som vittnar om sånger
jag kanske bara hörde
i mitt huvud.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-05-25 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla