Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barndom


Blå ögon

Ögonblick
kan förvandlas till kväljningar i halsen
på flickan som inte vet
att det han gör är fel

Märken blir till upplevelser
att ljuga om igen
för varje älskat ansikte
och blå ögon
som faktiskt vill förstå
varför hon är ledsen om nätterna
ibland




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-05-25 17:59



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Enbra början som kan bli nåt
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla