Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny adress saknas

när dina andetag blir ojämna
när dina ögon grumlas
när din mun torkar in
när huden blir torrt sval
när det är dags så vet du
din själ gör sig beredd
att flytta utan ny adress




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-03 19:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns två destinationer att välja mellan.
2017-07-03

    ej medlem längre
där är vi alla lika
både fattiga och rika
ung och gammal
det gör detsamma
den dagen då det blir
fast önskar dig det bästa
att du inte ensam är
det ödet önskas ingen
varma kramar
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP