Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

otrolig tro som trofast tror

osäker säkerhet säkrar

fara farligt fram firar faran

vi visar varligt vilt varande

evigt enar ensamheten envar

tro aldrig faran varar evigt




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-03 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allitterationer i positiv anda...
2017-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP