Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insidan

 

Åker dit, återfall är ditt kall
Yrkeskriminell barndomsmall

Anpassar sig genom abstinens
varje fiber bränns
Besökare som Beelzebub
Går inte behålla nå krubb

Skakar galler i alternativ tidsrymd
Vakar allena när dagen faller skymd

Drömmar delar sig, vissa skjuter skott
Växer mitt i vaken mardröm med trånga mått
Men synen på samhället skjuter dem i sank
Växlar till värdetransport kopplat till bank

Innanför murarna bygger man betong
Hatet är hållfast, hållplatsen en följetong

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-07-04 00:26



Bookmark and Share


  aol
Hårt greppar stålnäven i ett omöjligt pågående i ett mörker som inte ser nån ljusning.
2017-07-11

  objekt3
Var är muren ...
2017-07-10

  Magdalena Eriksson VIP
rimmet strimlar och berättar samtidigt.
finns det båge kul som rimmar på betong? mahjong blomsterfång balkong jo nåra stycken fanns. jag hälsar dig från alla sidor fina poet.
2017-07-05

  Salvation Pepper
En sorglig sång som letar mening i livet.
2017-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
I fantastisk språklig dräkt, beskriver du en människas svartaste svärta. Och de följder det får i själen.
2017-07-04

  i af apa
ibland hittar mörkret ljuset
genom orden.. (!)
2017-07-04

    ej medlem längre
Sorgsen dikt om misslyckande, och när det går snett i livet!
2017-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Mörk text om någon som förlorat ljuset!

2017-07-04

  Valter Örn VIP
Så kan livet te sig för vissa.
Här skildrat med schwung i rimmet !
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP