Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltro

 

Jag andas sommarluft för dig sistfödda
Luta din längtan mot ljuset
Minns Neelahs minspel, minns buset
Ögon oförstörda och stjärnbeströdda

Jag bär dig som den del av mig jag bar
Pojken finns kvar
Låt lågt ligga, res dig över oförrätter
Omsluten ödestro gör oss till marionetter
Barnet som bor i dig behöver dig
Och flickan i fosterhem väntar på sin far

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-07-04 17:43



Bookmark and Share


  Pia //
Stark och finstämd text som jag kan relatera till. Är så vackert också med det rena oskuldsfulla barnet som sin egna krycka, sin ryggrad och genomvackra själ.
Mitt hjärta värker..
Kärlek.
2017-10-20

  K.S. Sollenhag VIP
Mycket rörande
2017-08-23

    ej medlem längre
Fint förmedlad dikt där man anar hopp om en ljusare framtid!
2017-07-08

  Magdalena Eriksson VIP
var får du styrka från att se ? sammanflätande röst...
att det går att leva.
2017-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfull text att luta sig mot när marken rämnat under fötterna!
2017-07-05

  Nanna X
Starkt och ödesmättat, "låt lågt ligga" är som hämtat ur Eddan och ett mycket vist valspråk!
2017-07-05

  aol
Starkt och så djupt berörande borrar sej texten mot hjärtat,
2017-07-05

  Salvation Pepper
Tycker speciellt om den glittrande meningen: "Ögon oförstörda och stjärnbeströdda"

Fint!
2017-07-05

  Marianne Räf
En text, som jag gillar jättemkt..! <3
2017-07-05

    ej medlem längre
Stark och mycket vackert formulerad text, som berör och väcker tankar och frågor.
2017-07-04

  i af apa
berörande.
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP