Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförmögen

 

Jag har ställt tusen frågor utan svar
Fyllt iris inre med fascination
Talat bort mörkret
Väntat tålmodigt på din tid
Tinat armar som stelnat till stavar
Kysst fram blodet i tungan
Med mening som fått munnen att leka
Men aldrig mannen att vakna
Smekt sorgen och placerat den synligt i rummet
Viskat in värme i varje cell
Gett dig nycklar till min evighet
Öppnat dörren för dig dagligen
Utan att finna liv

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-07-07 11:42



Bookmark and Share


  Pia //
Håller med föregående. Den här texten är en tavla, målad av en mästare. Skicklig, naken, ärlig, brutal, smärtsam,..smärta.


2017-10-20

  Göran P Rödholm
Med små korta ord penslar du fram den här dikten med höjdpunkten alldeles i slutet. Skickligt! Det jag kommer att tänka på är van Goghs målarteknik med de snabba små ditmålade fläckarna. Som växer när man tar några steg bakåt.
2017-07-15

    ej medlem längre
Mycket grymt och snyggt i uppföradet konst i dig Katten! Fint!!
2017-07-14

  aol
Djupt berörande om en ensamhet i tvåsamheten,
2017-07-11

  Elias N. Lockne
Väldigt starkt skaldat, där jag verkligen känner igen mig! Och ett riktigt avslut "Gett dig nycklar till min evighet
Öppnat dörren för dig dagligen
Utan att finna liv"!
2017-07-10

    ej medlem längre
Sorgen över förlorat gensvar är påtaglig!
Tålmodig väntan utan mening i vemodig formulering!
2017-07-08

  i af apa
resan ger inte alltid vad man önskat. men har man gjort vad man kunnat blir bagaget lättare o färden fortsätter..
vackert beskrivet!
2017-07-08

  Salvation Pepper
Hm. Vänd och låt dem jaga.
2017-07-07

  Nanna X
Låter som det är läge att ge upp.
2017-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
berörande vackert - kvinnligt klokt och sinnligt ömsint ---
- ändå inget napp -inte just den fisken i alla fall - (men dock munnens leende och något upptinad kropp)
svårt - att lustfylld vänta och inte veta om väntan är mödan värd...
2017-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Din dikt talar i smärtsam ton av oförlöst längtan. Den går nästan att tå på så, verklighetstrogen är den.
2017-07-07

  Marianne Räf
Gillar den här med sina oförutsedda
uttryck å meningar. Sorgset, vackert!
2017-07-07

    ej medlem längre
Jag blir djupt berörd, främst av din livsgnista och vilja att inge liv och hopp. Jag tänker på frön. De gror inte i enbart ljus och värme. Kanske behövs det något annat för att få livet att börja att spira?
2017-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, berörande om en relation som inte är fullt ut.
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP