Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar om det förflutna

jag går igenom korridoren av min gamla skola i en dröm
drunknar i känslor som jag trodde var borta
mina fingrar ser ut som torkade solrosfrön

alla mina älskare
drar mig i axlarna
viskar lömska saker
se, för mig var kärlek aldrig välvilligt
för kärleken åt mig
sa att jag smakar salt när jag särar benen

mina älskare utnyttjar mig
medan personen jag drömmer om att få vidröra stod på sidan om
rörde aldrig en min
var för bra för mig

jag är 14 i den här korridoren
försöker andas men någon trycker upp mig mot väggen
fingrarna runt min hals
kändes som att världen smälte runtom mig

och jag vaknar
önskar efter den jag aldrig kommer få




Fri vers av spextrvm
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-07-08 12:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
never say die
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

spextrvm
spextrvm