Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyg fågel

greppade tag om mitt fågelhjärta
och klämde tills det inte fanns någonting kvar
utöver blod och spillda känslor
flämtande andetag

tog tag om klumpen av ångest
den rann ut genom fingrarna som svart sörja
bet i skinnet

du såg mig i ögonen
sa att du skulle fly och ta allt det dåliga från mig

så du packade en väska
lade ner mitt fågelhjärta i en påse
klämde ner ångesten även om den sipprade igenom tyget och färgade det svart

sen var allting över
och jag har aldrig känt någonting sedan dess




Fri vers av spextrvm
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-20 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spextrvm
spextrvm