Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restid



Hon dansade in
sommaren
Lämnade mig
likt en öppen gåta

Flickan i andra rummet

Hon tog tåget
till huvudstaden
med sin ungflickskropp
i viloläge

Hon blir borta
till dagen efter




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-05-25 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP