Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag kanske

Det är alltid från en distans.

Jag vågar inte komma närmare.

Vet inte vad som skulle hända med mig om du fick syn.

Kanske skulle jag rodna, eller skratta nervöst.
Kanske skulle jag våga kolla tillbaka, våga hålla din blick.

Jag brukar fantisera om den modiga mig.

Hon som hoppar från bergskanter med ett skratt.
Hon som är så vacker att män faller bara dem kollar på hennes vilda lockar.
Hon som bor i sagor och suddas ut så fort den vakna världen börjar sin dagliga promenad.

Jag hoppas att jag någon dag vågar komma närmare.
Kanske bli smittad av din energi.

Någon dag kanske det händer.

Någon dag vågar jag kanske säga hej.




Fri vers av Nerdissta
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-10 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta