Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senruy 10.7-17

Sorgens tempo
är largo - inget man kan
skynda igenom




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-07-10 15:58



Bookmark and Share


  thyra
Largo, ett ord som passar bra, sorgen dör sakta och ibland kommer tonerna med långa mellanrum men tangerar ändå hjärtat. Fint!
2017-07-12

  Ann V Åhsberg VIP
Så sant ... Det måste få ta tid!
2017-07-11

    Birgersdotter VIP
Så sant-den måste få ta sin egen tid!
2017-07-11

  RitaBrunner
Sorgens tid är högst individuell, ja!
Tycker om denna!
2017-07-11

    ej medlem längre
Så sant,jag har försökt över 30 år;)
2017-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat, Gunnel, det får ta den tiden som behövs!
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP