Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestäm Dig

Let Me in

or let Me go

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-11 14:05



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Ja det är nog just så. Bra sammanfattning på vad man skall göra med vankelmodiga!
2017-11-13

    ej medlem längre
denna var fin
2017-09-05

  Alysse VIP
Bra skrivet!
2017-07-12

  Carola Viola Hedelius VIP
Let it go....
Skön , men så irriterande sann
2017-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP