Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter denna natt

Ja, när jag står upp imorgon
vid halvsju
då vet jag vad jag har att gå upp till!

Då -- en tur till vårdcentralen
där har jag tid klockan åtta prick...

Sen går jag bara till tågstationen
för att glida iväg i glädje
till mitt "nya" Göteborg!

Ja, det är nu en ny friskare stad
som jag tar del av med sans och balans.

Det var ju 22 år sedan jag flyttade därifrån
Thank to the Lord...

Nu är det som sagt en helt ny upplevelse
att vara där.

Det ska gå bra - det blir finfint...
Tjohoo!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-11 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lycka till med resan!
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP