Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är enkelt no 4

Alla föräldrar är förebilder för sina barn

det är Ditt ansvar och skyldighet

som mamma eller pappa

... att lära dem!

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-11 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP