Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det inte blir som man önskar


Jag går inte längre till de platser
jag brukade längta efter.
De har fallit
över samma kroppar
som brukade krossa mina revben
och lämna sina befläckande spår
utanför min dörr.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-05-26 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla