Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Flickkroppar som går sönder

Riv mig igen
på min kropp och i mitt hår
Önskar att du var närmre
för att slita mig itu och leta dig djupare in
och ännu en gång slå i mig
kritiska ögonblick bland vackra sekunder
av ljus och hårda slag

Som en annan känsla
av sjuka jävla mörkertal
och sönderknullade flickkroppar,
när det inte längre finns en väg längre bort
eller längre in
någonstans på min kropp
som ska dras över
och fyllas upp i ett andetag, ett ögonblick
av lycka
någonsin





Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-05-26 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla