Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hinna av kött

I närheten av mitt öga;
en hinna av kött
som gömmer sig inuti
min mun
och väntar på hud
mellan fingrar
och gult spott mellan fötter.

Röken kväver min syn
när jag ser på dig
och vi skrattar
för ett ögonblick
inför morgondagens alla lögner
och åt moln av mint
som väver ihop
våra lungor
och bygger broar
för någon annans skull.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-05-26 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla