Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hjärtslag

Du dansar i mitt mörker,
vältrar dig i min sorg,
ritar sår på mina ögon,
stryper mina tårar.

Varför håller du fast mina armar från mig själv?
Slaktar den kropp du ville rädda?

Kan du då inte älska den sorg
du velat skrapa fram.
Långt bortom lyckan,
bakom mina hjärtslag




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-05-26 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla