Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som ni märker lägger jag dikterna i bakvänd bokstavsordning


I säkerhet

Andras ögon av förundran
söker sig längre mot mig
och jag söker dina armar
för en sekund av säkerhet
i likhet med de förhoppningar
vi kan ha haft
när vi lekte igår.

Kortare timmar blir dagar
och nätterna blir år som aldrig skulle ha levts.
Lika vacker som alltid
och du är en värme
som aldrig kan tvättas bort
eller stängas ute
någonsin.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-05-26 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla