Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför tio dagar och tio nätter

Innanför
är tio dagar och tio nätter
ingenting annat än en illusion
som biter sig fast
och knaprar på mina ögon,
förvandlad till yrsel.

Varje morgon
söker sig mina tankar,
levande som döda,
in igen,
in till mitt bröst
och lägger sig ned
för att sova en sekund.

En sekund blir till dag
som blir år.

River och sliter
öppna de sår
som sökt sig från livet en gång.

Väntar,
låt läka
och börja om på nytt.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-05-26 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla