Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte tiden inser hjärtat


Älskade,
molnet passerar ut genom solen


Se,
löven in i regn,
hösten vid flingor

Elden i sommarnatten
var aldrig där

Inte solen,
bara glödens sista andetag


Älskade,
den du älskar går inte
att döva utan att föröda


Inte tiden,
inser hjärtat




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-12 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad jag suoergillar hur man liksom inte kan värja sig mot hur dina bilder lever sitt eget språk och liv!
2017-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu