Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss knyta de jordiska bitarna av den jord vi fått

När vinden blåser över de öppna fältet
och stormar in i det som har varit vårt
Den känsla av liv som fanns innan i jorden
har förvandlats till stoft.

Låt oss knyta de jordiska bitarna av den jord vi fått
Ingen ska någonsin förvalta sitt pund när tiden är slagen
Du som går där i solskenet plötsligt blir dagen mörk
En änglig vind blåser nu över de öppna fälten
Viskar till oss att ta er i akt för ingen vet vad som händer

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-12 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj