Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött som fan

 

 

 

Jag är så otroligt trött.
Så förbannat in i helvete trött.

Jag vet egentligen inte på vad,

vad det är som gör mig så trött. 

Men trött på det, det är jag.
Det har jag bestämt mig för.

Jag vill byta jobb, för jag är trött på det gamla. Jag har nått en platå. Jag har stagnerat. Jag vill vidare. Men arbetsgivaren ser mig inte. Jag blir så trött. På jobb, och arbetsgivare som inte ser mig och mina behov av utveckling.

Jag blir så trött, på mina funderingar. De där jag fastnat i. Fastnat i för att jag inte hittar svaret på varför jag är så trött. Jag söker ett svar, ett svar som jag börjar tro att jag aldrig kommer hitta. Nu skiter jag i det här. Jag får väl vara trött då.

 

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-13 11:38



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Tänkte ge en applåd men passar kanske inte
in i ett så pessimistiskt poem.
Ge inte upp.Det finns andra jobb.
Du säger att du inte vet varför du är trött.
Du har ju räknat upp ett flertal orsaker.
Försök ändra på dessa.
Med hopp om en lite gladare sommar.
TBG.
2017-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas du hittar en arbetsgivare som både ser och hör!
2017-07-13

    ej medlem längre
Instämmer i föregående talare. Vi är programmerade att gå i flock, tänk eget, och det gör du när du inte bryr dig. Sök ett nytt stimulerande arbete så du utvecklas, tillåt dig växa. Låt ingen ta ifrån dig möjligheterna. Och börja träna, förr arbetade vi mera fysiskt och det mår vi bra av både kropp och själ. Med det menar jag ergonomiskt hälsosamt.
vänligen
2017-07-13

  Valter Örn VIP
Jag förstår dina funderingar. I dag ska alla vara så perfekta, och de anställda konkurrerar med varandra och tävlar om arbetsgivarens gunst.
Jag tänker på min far, som varje dag kl 7.00 utom söndag, i ur och skur, i regn och snöstorm, cyklade iväg över en bro till det jämtländska sågverket och arbetade där både inom- och utomhus. Jag hörde aldrig honom klaga över trötthet, men jag tror att vid den tiden var alla i samma båt och behövde inte tävla med varandra. Det fanns en annan samhörighet.
2017-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening