Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kåta hundar

Kåta hundar letar
bland bryggor mellan egna tassar
och andras klor
tills de finner någonting
som fyller upp deras drömmar
och skjuter dem
om så bara
för att kunna glömma
nästa morgon
lika fort som de somnar
vid andras fötter.




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-26 01:26



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Fantasifullt
2006-05-26

    ettolrahC
Danke!
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla