Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLIR DEN DAG JAG DÖR

NÄR JAG SÄGER ATT JAG ÄLSKAR DIG
SNÄLLA TRO ATT DET ÄR SANT
NÄR JAG SÄGER FÖR EVIGT
DU VET JAG SKULLE ALDRIG LÄMNA DIG
NÄR JAG SÄGER HEJ DÅ
LOVA ATT DU INTE GRÅTER
FÖR DEN DAG JAG SÄGER DET
BLIR DEN DAG JAG DÖR

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-14 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj