Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fakta

Fakta.
Att vara vid liv och leva är två vitt skilda saker.

Fakta.
En fågel som andas är inte nödvändigtvis en som flyger.

Fakta.
Att äta och njuta av maten är inte samma sak.

Fakta.
Jag borde kämpa mer men gör det inte.




Fri vers av Nerdissta
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-14 00:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör leva, andas, njuta - du bör ej behöva kämpa för det, du bör få det, du bör göra det, det är ingen ansträngning, det är en befrielse.
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta