Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wow. 151 (JUST) N… nu.

TYPOGRAFEERING <71/ /80> PÅGÅR. BOKFÖR TEXT PÅ SPALT – SIMPELT NOG. BILD TEXT NOT WRONG. WOW… en [1] Mac OS X pretty good function (JUST) funnen… wow. COLOR SCHEMA [map] får bli 

en [1] senare 

fråga.

-ff-

Office Not office – foersteaus.

MVH… fbzw.

_____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 

_____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

---------------------------------------

(fri-

märke-

n) fungeerar. 

---------------------------------------

Ba+ not wrong.

---------------------------------------

‹-------------------------------------›

COLOR 

RGB fungeerar.

_____________________

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-14 17:59



Bookmark and Share


  farbror zwed
___________________________
17:59 – enligt
servern. Okay <121/ /11100> så.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯







___________________________

2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed