Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv under här


I Halmstad går vi numera
med spadar spända om livet
utmed den nylagda Brogatan.
Det är alltid bra att vara redo
som en scout. Knäpp din rock
med skakande händer. 

Entreprenören kränger sig in
i sin svarta Mercedes och hämtar
kistorna. Han är alltid redo
å andras vägnar.
Blomsterarrangemang,
administration och kransar
och tal med spinkiga röster.
Han kan stryka med
handen över lockets insida.
”Du ska skriva under här!” ___________________
Pennan skjuter myrorna framför dig.
Lämnar spår som en mördarsnigel.

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 310 gånger
Publicerad 2017-07-16 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson