Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munnen

Munnen har glömt att skratta

den är förseglad

bortglömd i gråhetens dal

Hjärtat har blivit en krossad sten

ligger i en gammal låda

som ingen kommer att öppna igen





Fri vers av Minona
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-16 13:04



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mycket starka och berörande rader.
2017-07-18

  DavidM VIP
Rader som känns.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona