Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten ruckel.

Älskvärd.
Mjuk.
Varm.
Känslig.
Tyst.
Observerade.
Läkande.

Det bara ord men dem är dina.

I det lilla stenhuset bodde du.
I det stora landet.
Nu sprängde dem bort dig.
Det bara sten kvar.
Men jag minns fortfarande.
Hur det såg ut.
När brasan lyste genom fönstret.
Och det doftade av jasmin ris och kyckling.




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-17 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta