Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste du


Vad finns det för logik bakom dina ord?
Varför finns det inte en tråd?

Den frågan har jag fått många gånger och svaret är jag vet inte.
Måste jag veta?
Måste du?

Jag låter kulan rulla dit den vill.




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-17 00:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra!
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta