Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosentry


ringduvor frossar i häcken
samsas på tunna grenar
törstande orangea bär
ger rus åt allvarliga blickar
låter huvudena sjunka
av rodnad, blir kattlika 

morgonens tassar
de små rörelserna av ljus
och tystnad, en råka flyger
sin svärta, det är så ljust nu
frukosten väntar, min älskade
sover, glädjen insvept i täcket

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 307 gånger
Publicerad 2017-07-17 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson