Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den svarta döden!!

 Med gummibåtar... medelhavet... 

Kliver den svarta döden  på västlandernas kust
Och sprider omedelbart sin dödlighet

Över världen!
Över existensen!
Över mänskligheten

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2017-07-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP