Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom och lek med!

 

Kom du!
Och lek med mig min första leken
Jag ställer inga krav!

Kom du!
Och lek med mig din första leken
Du ställer inga krav!

Våra första leken är fri

Kom!
Och lek med mig min sista leken
Jag har inga villkor!

Kom!
Och lek med mig din sista leken!
Du har inga villkor!

Våra sista leken är fri

Där mirakeln sker
Där drömmen sker
Där leken börjar

Alltid med den första och sluter med den sista leken

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-07-17 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP