Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I drömmens landskap är vi alla i ungefär samma ålder. Även de som egentligen nu är 'gamla', är där ännu friska och rörliga. Texten brukar ta mellan fem o tio minuter. Min stubin och mitt tålamod med texter är brinnande men ej långt.


I drömda landskap - kort på rim




I drömmen kan vad som helst hända
fruktan kan i glädje plötsligt vända
vi är alla i varandras ålder o sällskap
det som i verklighetens illa landskap
i drömmen kan som lekfull gnista tända.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-17 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP