Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man reser bort för att komma hem igen...


Aha! Vi reste till det storslagna vackra Norge...
Uj, uj...vi såg höga fjäll
molnen som sjönk ner över bergen...
och bergen grät...
i långa vita strömmar
av friskt vatten...

Våra själar fick luft!
På skeppet som gick in i den långa fjorden
Där, på däcket, trivdes jag som fisken i vattnet!

En go kille, såg ut som en grönländare,
han gräddade norska små pannkakor
som han lade vispgrädde och jordgubbar på...

Kremflöte och norska jordbär
Dom var underbart friska i smaken!

Regnet duggade på oss
men det gjorde ingenting...

Detta var igår
Nu kan jag känna glädjen över
att vara hemma igen!

Det är kanske därför man reser bort
--för att det är så skönt att komma hem igen!

Bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-17 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP