Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ljus

Ljusets eviga mening
har konverterat i förtvivlan;
i allas våra rörelser,
där drömmar och osäkra budskap
begraver sig själva i dyn
av otillgänglig eufori

Händer klänger runt mina vrister
och vrider
mina ögons hela omfång
till små glittrande bitar
av saknad




Fri vers av Sara-Magdalena Kostenniemi
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-05-26 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara-Magdalena Kostenniemi
Sara-Magdalena Kostenniemi

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
4.
3.
2.
1.
* Se alla